Wat doen wij

Machine – en apparatenbouw

Zowel het bouwen van nieuwe machines en apparaten als het verbeteren ervan behoort tot onze mogelijkheden. Binnen onze afdeling ‘machine- en apparatenbouw ‘ beschikken wij over de mogelijkheid zowel roestvaststaal, aluminium als koolstofstaal te verwerken.

lndustrieel leidingwerk

De industriële leidingen worden geleverd in zowel staal als rvs en kunststof en zijn onder andere toepasbaar voor:

  • Stoom en condensaat
  • Product en grondstoffen
  • Koelwater
  • Perslucht
  • Aardgas
  • Afzuiging
Plaat- en constructiewerk

Het plaat- en constructiewerk wordt vervaardigd uit roestvaststaal, aluminium en koolstofstaal. Dit kunnen complete eindproducten zijn, maar ook halffabricaten.

Scheepsinstallaties

Wij realiseren de aanleg en het onderhoud van installaties van binnenvaartschepen, zeeschepen en zeewaardige jachten.

Engineering

De afdeling engineering verricht werkzaamheden voor een groot aantal industrieën, scheepswerven en installateurs. Wij beschikken over de middelen om een volledig traject van engineering, van conceptontwikkeling tot realisatie, uit te voeren.

Milieutechniek

Naast het geven van advies op milieugebied, leveren wij ook installaties die zowel water als lucht kunnen filteren. Ook voor het filteren van rookgassen en het afscheiden van vetten en olie leveren wij eenvoudig te bedienen installaties.

lsolatietechniek

Wij beschikken over een afdeling die gespecialiseerd is in het uitvoeren van akoestische, brandwerende en thermische isolatiewerken.

Onderhoudsmanagement

Wij verzorgen op contractbasis onderhoud en revisie van industriële installaties.